Ансамбъл Родопа ще представи най-новия си мултимедиен спектакъл – трилогията „Изтървани ритми“.

Ансамбъл Родопа ще представи най-новия си мултимедиен спектакъл –  трилогията „Изтървани ритми“.

На 30 януари от 19:00 часа в зала 1 на РДТ „Николай Хайтов“ ансамбъл Родопа ще представи най-новия си мултимедиен спектакъл – трилогията „Изтървани ритми“.

Средствата от всеки закупен билет ще бъдат използвани за обновяване на гардероба на ансамбъла, сподели главният художествен ръководител на ансамбъла Андриян Петров.

"Драги родопчани, скъпи приятели, уважаеми почитатели на Фолклорен ансамбъл „Родопа“, в своята 60-годишна история фолклорен ансамбъл "Родопа" винаги е бил социално ангажирана институция. Никога не сме отказвали участие в благотворителни концерти и мероприятия, ученически събития, общински празници и други. Този път Ние се нуждаем от вашата подкрепа.

Скъпи приятели, носиите, с които ансамбъл „Родопа“ представя своята продукция са на повече от 40 години. През всичкото това време сме полагали неимоверни грижи да ги съхраним и обновим. За съжаление една голяма част от тях след дългогодишна употреба вече не могат да се използват. Ансамбълът не разполага със средства за закупуване или ушиване на нови такива. За това се обръщаме към вас с молба да ни помогнете, като тази помощ не искаме даром. На 30 януари от 19:00 часа в зала 1 на РДТ „Николай Хайтов“ ансамбъл „Родопа“ ще представи най-новият си мултимедиен спектакъл Трилогията „Изтървани ритми“. Средствата от всеки закупен билет ще бъдат използвани за обновяване на гардероба на ансамбъла. Затова Ви умолявам, нека изпълним зала 1 на театъра!

Винаги сте ни подкрепяли, сигурен съм, че и този път ще го направите!

С уважение,

Адриан Петров

Главен художествен ръководител

Вирни се горе