Андрей Кадишев от "ИМА ТАКЪВ НАРОД" е назначен за гл.секретар на областна администрация - Смолян

Андрей Кадишев от "ИМА ТАКЪВ НАРОД"  е назначен за гл.секретар на областна администрация - Смолян

След като стана ясно името на заместник областният управител на Смолян, разпределен на квотен принцип от настоящата власт в лицето на Явор Руженов (ПП), от днес официално към екипа на Емил Хумчев, областен управител на Смолян се присъединява и Андрей Кадишев (ИТН) на длъжността главен секретар за Област Смолян. Кадишев заемаше поста заместник областен управител и в екипа на доскорошният областен управител – Стефан Сабрутев, който бе назначен от служебното правителство на Стефан Янев.

Оценката от почти всички политически организации и граждански формирования, както и поканата от новата управляваща коалиция да остане в ръководството на областна администрация и делегирането на допълнителни отговорности са показателни за професионализмът му, коментираха от областното ръководство на партията.

Андрей Кадишев е роден на 16.05.1966 г. В периода 2017 г. – 2019 г. е заемал поста общински съветник в Община Баните, където е бил и председател на бюджетната комисия. Работил е в НЕК ЕАД „Предприятие ВЕЦ“ – гр. София. Бил е мениджър в частна фирма. Висше образование – инженер-магистър от Технически Университет Варна

С иновативни идеи и отлични комуникационни и организационни качества, новият главен секретар на областта се надява да надгради политиката за устойчиво и сигурно развитие на област Смолян.

Вирни се горе