Анастас Коджебашев е кандидатът на НФСБ за кмет на Смолян

 Анастас Коджебашев е кандидатът на НФСБ за кмет на Смолян

НФСБ представи своите кандидати за кметове

Националният фронт за Спасение на България /НФСБ/ представи днес своите кандидати за кметове в 16 града – областни центрове, съобщиха от партията. “Всички кандидати са доказани професионалисти в своите сфери и патриоти”, е заявил при представянето им председателят на НФСБ Валери Симеонов. “Не правим дребни сметки за това на колко места можем да спечелим изборите. Ние участваме в този вот, защото сме алтернатива и представляваме автентичния патриотизъм.”, според Симеонов.

Сред кандидатите за кметове на НФСБ са Благо Солов, кандидат за кмет на общ. Пазарджик; Бойко Миразчийски, кандидат за кмет на общ. Бургас; Гергана Микова, кандидат за кмет на общ. Стара Загора; Димитър Димитров, кандидат за кмет на общ. Разград; Димитър Карбов, кандидат за кмет на общ. Варна; Доброслав Иванов, кандидат за кмет на общ. Сливен Ивелин Райчев; кандидат за кмет на общ. Габрово; Анастас Коджебашев, кандидат за кмет на общ. Смолян.

Освен свои кандидати НФСБ ще подкрепя и настоящия кмет на Кюстендил Петър Паунов, кандидата на ГЕРБ за кмет на Кърджали, инж. Дилян Димитров за Монтана, както и настоящия кмет на Добрич Детелина Николова.

Вирни се горе