Аква Спа Хотел Златоград с приз за “Най- добър хотелски комплекс” за 2021г.

Аква Спа Хотел Златоград с приз за “Най- добър хотелски комплекс” за 2021г.

Аква Спа Хотел Златоград е отличен с награда за “Най- добър хотелски комплекс” за 2021 година

По случай 27 септември – Световния ден на туризма, Министърът на туризма доц.Стела Балтова връчи годишните награди за туризъм “Дестинация България” за 2021 година. Церемонията се състоя в Балната зала на Национална галерия – Двореца. Отличени бяха общини, сдружения и представители на бизнеса, като лидери в областта си.

Аква Спа Хотел Златоград получи награда за “Най добър – хотелски комплекс” за 2021 година. В своето обръщение към гостите, министър Балтова подчерта, че туристическата индустрия е сред най- важните икономически сектори и увери, че държавата има нужда от работещ бизнес.

“Това отличие е признание за усилията и неуморния труд на целият екип на Aqua Spa Hotel Zlatograd. Ние вложихме душа и сърце, за да превърнем това място в желаната дестинация за отдих и Спа почивка. Създадохме го с идеята да предоставя уют и спокойствие на нашите гости. Тази награда ни кара да погледнем уверено напред в бъдещето, за да развием потенциала на този прекрасен хотел. Амбицията ни е той да бъде сред най-модерните и иновативни СПА комплекси". Това каза за SmolyanNews.com собственика на комплекса Величко Сидеров.

Smolyannews.com Честити наградата!

Вирни се горе