АКВА СПА ХОТЕЛ ЗЛАТОГРАД с приз „Най-динамично развиващ се хотел на 2021 г.“

АКВА СПА ХОТЕЛ ЗЛАТОГРАД с приз „Най-динамично развиващ се хотел на 2021 г.“

АКВА СПА ХОТЕЛ ЗЛАТОГРАД е отличен с първо място за „Най-динамично развиващ се хотел на 2021 г.“ на 26-тите годишни награди на БХРА (Българска хотелска и ресторантьорска асоциация).

Церемонията се проведе в „Гранд хотел Милениум“ София. Наградите връчиха президента на Република България Румен Радев, вицепрезидента Илияна Йотова, министъра на туризма Стела Балтова и председателя на УС на БХРА Георги Щерев.

“Хиляди благодарности към всички Вас- приятели, гости на хотела, които ни вдъхновявате и мотивирате в желанието ни непрекъснато да разширяваме и подобряваме предоставяните услуги. Вашите идеи и оценка на направеното ни стимулират да продължаваме да се доказваме като модерен креативен екип и да заслужим нови награди! През месец септември, получихме още едно отличие- от Дестинация България за „Най-добър хотелски комплекс на 2021г.“ Всички тези успехи дължим на Вас! Благодарим Ви!”, коментираха собствениците на хотела семейство Сидерови.

Екипът на Smolyannews.com Честити поредното отличие на АКВА СПА ХОТЕЛ ЗЛАТОГРАД и пожелава здрава и още по-успешна 2022 година!

Вирни се горе