Актьорът Борислав Захариев представя моноспектакъла "Извънземни страст" в РДТ "Николай Хайтов"

Актьорът Борислав Захариев представя моноспектакъла "Извънземни страст" в РДТ "Николай Хайтов"

Актьорът Борислав Захариев представя моноспектакъла "Извънземни страст" в РДТ "Николай Хайтов" с автор Калин Сърменов, Борислав Захариев и Михаела Кацарова.

Режисьор: Калин Сърменов

Сценография: Боряна Семерджиева

Музикална среда: Борислав Захариев

Музикална среда: Даниел Иванов

Aактьор: Борислав Захариев

Твърди се, че след смъртта човешкото тяло олеква с 200 грама. Те се реят някъде във времето и пространството. Всеки един от нас е мечтал да открие през какви прераждания и светове са преминали неговите 200 грама. Но когато застанем сами пред огледалото се оказва, че най-важното е не какви сме били или е можело да бъдем, а да запазим страстта си към живота, чувството за хумор и любовта Сега. Винаги ще има по-красиви и по-умни от нас. Но те никога няма да бъдат Нас. Калин Сърменов – режисьор

Кой е Борислав Захариев?

Всъщност Боби няма нужда от представяне – сигурна съм, че щом чуете името му, просто се усмихвате. Когато го опознаете, той веднага ви става симпатичен, защото е широкоскроен, не се взема на сериозно и умее да се надсмива над себе си.

Боби завършва с отличие НАТФИЗ „Кръстьо Сарафов“. Комедийният му талант не остава незабелязан и звездата му изгрява в предаването „Сблъсък“ със синята престилка, големите очила и Мечо. През 2009 г. участва в танцувалното шоу „VIP Dance“, където си партнира с Мария Силвестър. Следват участия в сериала „Домашен арест“, Big Brother All Stars, "Като две капки вода", печели шоуто "Маскираният певец" и т. н. Вероятно не знаете, но освен, че е добър комедиант и танцьор, Боби може да пее и то доста добре.

Когато излезе от роля, пред нас застава актьорът Борислав Захариев, който в действителност e доста отговорен, целеустремен и амбициозен човек.

Помъдрял и пораснал, той сам определя образа си на Боби Турбото като противоречив и казва, че колкото му е дал, толкова му е и отнел. На ясно е, че популярността задължава и носи отговорности. Сега иска да отправя послания, да прави стойностни неща и да ни накара да се замислим – точно с тази идея Боби ще възроди героя си и ще го развие – защото със сигурност има какво да ни каже, може да отстоява позициите си и иска да бъде полезен. В момента Боби се изявява на сцената на Сатиричен театър "Алеко Константинов", където участва в редица постановки, а моноспектакълът "Извънземни страсти" е нещо създадено с душа и много любов!

bobi

Вирни се горе