Адв.Лъчезар Ценков: НДСВ е една от партиите, която знае как да общува с опонентите. Трябва да започнем да си говорим цивилизовано за важните неща в живота!

 Адв.Лъчезар Ценков: НДСВ е една от партиите, която знае как да общува с опонентите. Трябва да започнем да си говорим цивилизовано за важните неща в живота!

Изключително искрена и приятелска среща проведе днес по покана на Съюза на слепите в Смолян кандидатът за народен представител от НДСВ за Смолян адв.Лъчезар Ценков.

Председателят на Съюза на слепите Теменужка Миткова връчи на адв.Ценков ОБРЪЩЕНИЕ адресирано до всички партии, с което настояват да бъдат чути и решени проблемите, исканията и нуждите на хората в неравностойно положение в страната.

mitkova

"Много ни се иска ако влезнете в парламента да съдействате за решаването на нашите проблеми, защото хора като нас имат нужда от грижа, от внимание, от работа и отношение", каза г-жа Миткова. По думите й в обръщението до партиите основните искания на организацията са свързани с образованието, здравеопазването, социалните услуги и заетост.

"512 души членуват в Съюза, но има доста хора, които се срамуват да станат членове на организацията. Предпочитат да се затворят в себе си, в проблемите си, а така не се социализират", посочи с тъга Миткова.

Кандидатът за народен представител на НДСВ адв.Ценков изслуша хората, прояви интерес от какво имат нужда членовете на организацията, какви са конкретните им проблеми на местно ниво, имат ли необходимост от кучета - водачи, специализирани книги на брайлова азбука и др.

vsichki

Присъстващите споделиха за трудният достъп, който имат до градския транспорт, до институциите в Смолян, за липсата на заетост и настояха за решаване на проблема с телковите решения.

Споделиха, че проблемите не ги сломяват - напротив имат силен дух и разказаха за певческите групи, за създадената арт работилница, за игрите на табла, шах и забавленията.

cenkov

"Аз осъзнавам напълно, че за хората в неравностойно положение, хората които имат някаква инвалидизация и слепите държавата не полага достатъчно грижи, за това да бъде облекчен вашият живот. Аз днес не съм пред вас, за да ви давам обещания, не искам да се почувствате излъгани. Защото не искам да изпадам в ситуацията на много политици, които обещават нещо, след това не го изпълняват по различни причини. Но това, което мога да обещая е това обръщение, което получих от вас сега да достигне до повече хора, от които зависи нещо. Първо, ще запозная председателят на нашата партия /НДСВ/ Станимир Илчев, след това ще се погрижа да достигне до институциите в София, които имат отношение и разбира се ако влезем в парламента да достигне и там", каза Лъчезар Ценков.

horata

В заключение той посочи, че ще направи всичко по силите си от името на партията да запознае повече институции и бе категоричен, че е готов да работи за подобряването качеството на живот на хората в неравностойно положение, както и за решаването на много други проблеми на хората в РОДОПИТЕ.

lacho

На 2 април ГЛАСУВАЙТЕ за Национално движение за стабилност и възход /НДСВ/ с бюлетина №10 !

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Вирни се горе