Абитуриентка се включи в благотворителната кампания в помощ на Дани от Смолян

Абитуриентка се включи в благотворителната кампания в помощ на Дани от Смолян

18- годишнината абитуриентка от Смолян Виктория Росенова дари свои картини, а средствата са предназначени за лечението на Дани от Смолян.

Виктория е възпитаничка на ЕГ "Иван Вазов" в #Смолян. Тя се включи в благотворителната кампания, като обяви в социалните мрежи продажбата на 7 свои картини. Красивите платна бяха закупени почти светкавично, а събраната сума от 530 лева утре ще бъде преведена в сметката на Дани.

Красивата Виктория ще кандидатства инженерен дизайн. Пет години тя тренираше волейбол, а от една година успя да превърне рисуването от свое хоби в перспектива за развитие и показва невероятен талант.

"Исках да помогна по някакъв начин на Дани и веднага реших да продам картините, които бях нарисувала. Колкото и малка да е сумата, важно е желанието да помагаме, трябва да бъдем съпричастни и да даваме пример", каза за Smolyannews.com Вики.

Припомняме, че 17-годишната Даниела Йорданова се бори с тежката диагноза левкемия. Лечението на коварното заболяване е чрез трансплантация на стволови клетки и костен мозък в чужбина.

А ние честитим завършването на Виктория и пожелаваме да сбъдва мечтите си и да развива таланта си! Успех, Вики!

Вирни се горе