5 начина да изненадате гаджето

5 начина да изненадате гаджето

Кога за последно направихте изненада на гаджето? Ако не помните, със сигурност ви е време да развихрите въображението си и да направите нещо специално. Това ще повдигне не само неговото/нейното, но вашето настроение. А може би ще вдъхновите половинката си също да се активизира с изненадите.

Ето 5 идеи, които могат да бъдат от полза на всеки, който иска да направи оригинална изненада на любимия човек:

Летене с балон

Оригинална и същевременно романтична изненада за гаджето. Не е нужно да ходите до Кападокия, за да се насладите на разходка в облаците с топловъздушен балон. Летенето с балон се организира лесно, защото вече се предлага на доста места в България и може да се купи под формата на ваучер. Така правите веднъж изненада с подаряването на ваучера, а после заедно решавате кога да го използвате. В коша на балона може да си поръчате шампанско и видеозаснемане. Не се притеснявайте, не е никак страшно. При тихо време балонът се носи спокойно и създава невероятно усещане за спокойствие и наслада.

Направете филм, посветен на любимия човек

Кой не обича да чуе хубави неща за себе си от приятели, близки и колеги? Ето защо, ако наближава рождения ден на гаджето, помолете приятелите му да запишат по няколко думи за поздрав, да му отправят предизвикателство или да разкажат забавна случка с него. Включете хората, на които наистина държи и не пропускайте членовете на семейството му, за да е пълна картинката. Запишете и вашето послание и монтирайте с подходяща музика и ефекти. Изненадата е гарантирана. Не забравяйте да снимате реакциите, докато гледа филмчето.

Напишете любовно писмо или цяла поредица

Напишете любовно писмо на ръка - точно като едно време. Нека не бъде кратко обяснение на чувствата ви, за да може любимия човек да се наслади за по-дълго на удоволствието от четенето. Няма какво да си говорим всеки обича да види „на хартия“ колко ценен и обичан е. Доставете това удоволствие. Ако ви е нужно вдъхновение, прочетете някоя руска класика – там има невероятни примери за обяснение в любов с писма.

Персонализирана изненада – вещ или дреха с неговия образ

Поръчайте си тениска с щампа неговата физиономия и отидете така на среща. Кой мъж няма да се зарадва да види образа си върху гърдите на любимата жена? Изненадата идеално пасва както за мъже, така и за жени. По-смелите могат да стигнат и до татуировка, въпреки че не препоръчваме чак такива крайности. Ако искате да добавите „черешка към тортата“ брандирайте закачлив надпис и върху бельото си. Изненадите с еротичен елемент въздействат особено силно на мъжете.

Самолетен билет до любима дестинация

Представете си, че се буди и върху нощното шкафче намира самолетен билет за място, на което мечтае да отиде. Може да го придружите, а може и да направите вариация на изненадата – например като закупите билети за футболен мач на любимия му отбор заедно, освен самолетния билет. Добре е в този случай, ако не държите да го придружите до Айнфийлд за мача на Ливърпул, да сте уговорили близък приятел да пътуват по мъжки. Ще му хареса 100%. В дамския вариант изненадата може да изглежда като билет за йога ритрийт, ако дамата си пада по йога и личносто усъвършенстване или билет за концерт на любимата ѝ банда.

Вирни се горе