Focus Max – състав – текущи мнения и отзиви на потребители

Focus Max – състав – текущи мнения и отзиви на потребители

Намалената зрителна острота е често срещан проблем за работещите в сферата на знанията, които прекарват по-голямата част от времето си пред компютъра, за шофьори и т.н. Остротата на око става по-малко осезаема с възрастта. Също така една от причините за зрително увреждане може да бъде наследствеността. Патологичните състояния на тялото, като наранявания на главата, съдови нарушения и захарен диабет са също толкова важен фактор за намаляване на зрителната острота. Специалните капсули FocusMax са създали иновация в био сферата, която да помогне за предотвратяване и подобряване на зрителната функция.

ПОРЪЧАЙ КАПСУЛИ ЗА ЗРЕНИЕ ФОКУСМАКС

FocusMax – състав

Екстракт очанка – източник на минерали и витамини, тя спомага за по-доброто зрение. Бори се с възпаления на лигавицата на очите, роговицата и конюнктивит. Екстракт Домат – съдържащият се в доматите ликопен помага при редица заболявания в тялото на човек. В състава на капсулите спомага за намаляване на възпаленията и борба при катаракта.

Екстракт от гроздови семки – регулира функционирането на мускулите на очната ябълка, като спомага за възстановяването на фокуса и връщането на ясното, цветно и триизмерно зрение.

Екстракт Зелен чай – има положителното въздействие над човешкото тяло, благодарение на витамини, минерали и биоактивни вещества. Спомага за поддържане на здравето на очните мускули и намалява умората Вит С е L-аскорбинова киселина и е важен за организма на всеки човек. Той действа като антиоксидант в тялото, подпомага изхвърлянето на тежките метали, и участва в производството на колаген. Последният изключително важен за очите и кръвоносните съдове. Укрепва очните капиляри и веничките в окото.

ФокусМакс Действие върху тялото

Комплексът ФокусМакс помага за намаляване на риска от очни заболявания, предпазва очите по време на интензивна работа с компютър и нормализира зрението. Необходим е за синдром на компютърно зрение, който се изразява в умора, зачервяване на очите, сълзене, ореоли, намалено зрение в здрач, т.нар. нощна слепота; за профилактика на очни заболявания.

Фокусмакс Прием

Една опаковка FocusMax съдържа достатъчен брой за едномесечен курс. На опаковката има инструктаж за приема на капсулите за очи. Тук също може да направите справка с начина на пиенето им:

Пие се по една капсула, два пъти дневно по време на хранения;

Консумира се с известно количество сок, чай или вода;

Не трябва да се пропуска прием, но ако това стане не е нужно да се наваксва пропусната капсула;

FocusMax – текущи мнения и отзиви

Интересното е, че всички свидетелстват за подобряване на зрението, премахване на дискомфорта и рязко намаляване на умората, още в първите дни от приема. Отзиви ФокусМакс сочат, още за намаляване на диоптъра или напълно сваляне на очилата при хора, носещи преди приема на FocusMax такива.

FocusMax – цена и поръчки

ГРАБНИ СВОЯТА ОПАКОВКА ЗДРАВЕ ЗА ОЧИ – ФОКУСМАКС!

Вирни се горе