Пампорово Байк Фест се завръща за 10-та поредна година

Пампорово Байк Фест се завръща за 10-та поредна година

Пампорово Байк Фест – традиционно едно от най-големите и интересни колоездачни събития за сезона в България и региона, което мнозина очакват с нетърпение, се завръща за 10-та поредна година!

Запазете датите от 25 до 28 юли и се пригответе за много емоции, адреналин и забавления с приятели в любимия курорт Пампорово!

Състезание по спускане от клас 1 на Международния Колоездачен Съюз, кръг от шампионата по спускан на България за възрастни и за деца, музика, филми, забавления и още много изненади Ви очакват в тазгодишното издание на събитието!

Трасетата в родопския курорт отново ще съберат елитa на планинското колоездене от страната и чужбина за щура надпревара!

Домакин на зрелищното състезание и тази година ще бъде прекрасният 5-звезден хотел Перелик, където ще бъдат подготвени специални предложения за всички участници и техните придружители.

Пампорово Байк Фест 2024 се провежда с подкрепата на Пампорово АД, Община Смолян, Ред Бул, Керхер България и други.

Повече информация и официалната програма очаквайте скоро, а за да не изпуснете нещо се включете и следете Фейсбук събитието, каналите на Пампорово в социалните мрежи Facebook и Instagram и www.pamporovo.me

Вирни се горе