НАП пита клиентите си как работи

НАП пита клиентите си как работи

Клиентите на Националната агенция за приходите /НАП/ могат да изразят анонимно мнението си за работата на агенцията на сайта www.nap.bg, съобщиха от ведомството.

В интернет-страницата на приходната администрация е публикувана анкета, чрез която гражданите и фирмите могат да оценят обслужването в НАП, процедурите на институцията, отношението на служителите, достъпа до данъчна и осигурителна информация и други впечатления от контактите си с агенцията.

Анкетата ще бъде изпратена по имейл на всички над 10 000 клиенти на НАП, които са се абонирали за новините от интернет-страницата на НАП.

Клиентите на НАП могат да дадат мнение за това дали информацията, която получават от интернет-страницата, е разбираема и изчерпателна, какви са основните им трудности при търсене на информация за данъци и осигурителни вноски, как биха искали да декларират и да плащат данъци и осигурителни вноски и други.

“Мнението на клиентите на агенцията е важно за нас. Затова резултатите от изследванията ще се използват при планирането на дейността на агенцията в бъдеще, както и при разработването на услуги и процедури за работа”, заявява по повод на новата анкета изпълнителният директор на НАП Красимир Стефанов.

Вирни се горе