Ученици от Златоград се състезаваха на „Бързи, смели, сръчни"

Ученици от Златоград се състезаваха на „Бързи, смели, сръчни"

Състезанието „Бързи, смели, сръчни" се проведе в спортната зала на ОУ „Васил Левски" Златоград с ученици от І до ІV клас, посветено на 1 ноември – Деня на народните будители. То е част от Програмата на Спортния календар на община Златоград за 2012 г., като тази година мероприятието организираха курсистите по схема „Развитие”, длъжност „Организатор на спортни прояви и първенства”.

В мероприятието се включиха учениците от ОУ „Васил Левски" Златоград. Игрите бяха с различна сложност според възрастта на участниците, обясниха от общината. Всички се състезаваха в две дисциплини – бързина и точност.

Учениците показаха спортен дух и желание за успех. Отборите от IА клас, IIА клас, IIIА клас и IVВ клас бяха отличени като първенци.

Експертът „Образование и здравеопазване” в община Златоград Минка Башева награди всички участвуващи отбори от името на кмета Мирослав Янчев.

Мероприятието се осъществи със средства от Местната комисия за борба с противообществени прояви на малолетни и непълнолетни към община Златоград.

Вирни се горе