IV-тото издание на турнира “Smolyan open 2018” ще се проведе през август, тази годината е с благотворителна кауза

петък, 03 август 2018 г.

Тенисисти ще играят за Купата на Смолян в подкрепа на семейството на Величко Чолаков

Турнирът по тенис на корт “Smolyan open 2018” тази година ще се проведе през август, съобщи Тихомир Бимбашиев, член на УС на Tennisclub Smolian. За първи път спортната инициатива, която вече е традиционна ще бъде с благотворителна цел и ще се състои на 25 и 26 август 2018г. на тенис кортовете в кв. Райково. "С най-голямо удоволствие съобщаваме за четвъртото поредно издание на “Smolyan open 2018”, което тази година ще бъде с благотворителна кауза. Разбира се, всички победители в турнира ще получат Купи, но решението на ръководството на Клуба е събраните средства от турнира тази година да ги дарим, съобщи за SmolyanNews.com Тихомир Бимбашиев.

“Ще бъдем изключително щастливи да съберем всички любители на тенис играта на кортовете в град Смолян, квартал Райково, стадион Септември, още повече, че турнирът ще бъде благотворителен”, посочи Бимбашиев.

“Всички познавахте нашия скъп приятел и единствен български олимпийски медалист при супер тежките ВЕЛИЧКО ЧОЛАКОВ, който внезапно ни напусна миналата година. Той беше свързан много близко с нашия клуб и тенис турнира. Като изключителен спортист и прекрасен човек той бе поканен от нас да изтегли жребия на състезанието и със своята харизматичност да дава своя пример на всички участници. Ние никога няма да го забравим! Той ще остане в сърцата ни завинаги. Организаторите на турнира решихме в поредното ни издание да си спомним за него и въпреки липсата му да го направим един от нас отново, чрез неговото прекрасно семейство, децата Алекс и Красиана и съпругата му Гери! Нашата кауза е с по-голямата част от събраните приходи да помогнем на семейството. Приканваме всички, които искат да помогнат да заповядат като участници или посетители! Играем благотворително!”, заяви Бимбашиев.

Източник: SmolyanNews.com

Коментари (0)

*За да поставите коментар трябва да сте регистриран потребител.

Новините по общини

Архив

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009