България се изложи и срещу Естония

България се изложи и срещу Естония

България се изложи срещу Естония в контрола, играна в Анталия, след като “лъвовете” стигнаха само до равенство – 2:2. Националите ни вече имат две победи, една загуба и едно равенство под ръководството на Лотар Матеус.

Естонците поведоха в 20-ата минута, когато Василиев бе точен от дузпа. Ивелин Попов изравни в 41-ата минута, отново от наказателен удар. В края на срещата се стигна до нови две дузпи – реализирани от Василиев и Попов.

Като цяло проверката разочарова, тъй като и двата отбора заложиха на сигурната игра, без излишни рискове, с малко голови положения, с множество разигравания в центъра на терена, които на моменти едва не приспаха около 500 зрители на стадион “Мардан Анталияспор Стейдиъм”.

“Лъвовете” бяха трагични през първото полувреме и позволиха на естонците да ги надиграят. През втората част родните национали бяха по-активни, но се лутаха пред вратата на съперника и така и не успяваха да пробият защитата на естонците, които много правилно се отбраняваха и не дадоха шансове на българите.

Вирни се горе