Тошко Йорданов/"Има такъв народ": Залагаме на хора, които не са били във властта, които не са били част от статуквото

Тошко Йорданов/"Има такъв народ": Залагаме на хора, които не са били във властта, които не са били част от статуквото

Политическа партия “Има такъв народ” откри офиси във всички общини в област Смолян

Откриването на офисите на ПП “Има такъв народ” в 10-те общини в област Смолян през уикенда, бе съпроводено с автошествие “Смели и свободни”. В обиколката в Родопите се включиха зам.-председателят на партията Тошко Йорданов, Александър Вълчев, Филип Станев, Станислав Балабанов и Драгомир Петров, приятели и симпатизанти. “Тук сме се събрали обикновени граждани, съмишленици, които искат да вземат бъдещето и контрола на държавата в своите ръце.” Това каза координаторът на партията за област Смолян Асен Кехайов на откриването на офиса в Златоград днес. Той благодари за енергията и усилията на всички участвали в изграждането на структурите и откриването на офисите на партията във всички общини в област Смолян. В областният град офисът на “Има такъв народ” се намира на бул."България, срещу Първо СОУ “Св.Св.Кирил и Методий”.

За читателите на сайта SmolyanNews.com зам.-председателят на партията Тошко Йорданов даде блиц интервю

Обикаляте страната, от два дни сте в Родопите, какви са впечатленията Ви, какво споделят хората с Вас?

Обикаляме да, откриваме офиси. Ако има нещо лошо и смразяващо е това, че една голяма част от хората, особено в малките населени места, след като свърши церемонията по откриването идват при нас да си говорим и виждаме, че ги е страх, което е много странно за мен в свободна страна. Хората се притесняват, страхуват се, това е най-лошото. Но, искам да им кажа, да не се страхуват, да отстояват правата си. Това е нещото, което трябва да променим.

Каква кампания предвиждате все пак сме в сложна епидемична обстановка? На какво залагате?

Подготвили сме се. Смея да твърдя, че ние сме хора, които предвиждат нещата, трудно може да ни изненада нещо. Имаме план за кампанията, разработили сме си нещата, просто ще спра до тук....ще видите.

Готови ли сте с листите с кандидати за народни представители на ПП “Има такъв народ”? Как подбирате участниците в тях, по какви критерии ги селектирате?

Листите ще извадим в законовия срок. Рано е да говорим за имена още, но мога да каже нещо важно. Кандидати за депутати от името на “Има такъв народ” ще бъдат хора, които не са били във властта, които не са били в БСП,ДПС,ГЕРБ,ОП и пр. Хора, които в последните години не са се облажвали от държавата, от обществени поръчки, не са местни дерибеи. Залагаме на хора, които не са част от статуквото. Хора, които имат собствен бизнес или са се доказали в професията. Хора, с много добро образование, експерти. Завършили по няколко престижни университети в чужбина, доказани в професионален план.

Един от финансовите ни експерти например, е съветник на Консорциума на Люксембюргските банки. Така, че такива са хората, които ще предложим на гражданите да изберат. Ние гледаме на всичко тава, като на вършене на работа, не като партийна дейност, просто да отиде някой във властта. Гледайте на нас,като на хора-инструменти, които отиват, за да свършат някаква работа.

И накрая, каква кампания ще водите?

Спрямо ситуацията, адекватна, за да стигне до всеки български гражданин!

Вирни се горе