ОПРОВЕРЖЕНИЕ от Елин Радев – председател на структурата на ПП ГЕРБ в община Доспат

ОПРОВЕРЖЕНИЕ  от Елин Радев – председател на структурата на ПП ГЕРБ в община Доспат

В отговор на разпространената от пресцентъра на БСП – Смолян декларация на БСП – Доспат, категорично заявявам следното:

• Няма уволнения в община Доспат и то на политическа основа, точно обратното: може да се провери, че общинският председател на БСП е назначен като служител в общината и работи в Туристическият информационен център.

• Освен това снахата на председателя на структурата на БСП – с.Змейца също е назначена на работа в общината.

• Има предвидени още кадри от БСП да бъдат назначени.

Абсолютни празни приказки са твърденията, че се правят уволнения. Аз питам: „Кой човек е уволнен от общината, не само от БСП? Въобще няма съкратени, камо ли по политически признак. През последните 2-3 години няма съкратени служители в общината, напротив назначиха се около 30 нови служители и работници, като целта ни е да противостоим на безработицата. Аз апелирам към всеки да бъде коректен в изказванията си, защото ако се провери ситуацията с назначенията /уволненията/ ще се види, че такъв вид декларации не са изпълнени със съдържание. Нека от БСП да бъдат конкретни и да не размиват с добре познати крилати фрази. А относно репресиите: наистина имаше, но от тяхна страна и когато те управляваха.

ПП ГЕРБ е демократична партия и никога не си е служила и няма да си служи с репресии или диктат под каквато и да е форма. Напротив, отворени сме към всички за всякакви въпроси и проблеми.

ЕЛИН РАДЕВ

ПП ГЕРБ – ОБЩИНА ДОСПАТ

Вирни се горе