Съдът остави без движение жалбите срещу решения на ОИК-Неделино и ОИК-Девин

Съдът остави без движение жалбите срещу решения  на ОИК-Неделино и ОИК-Девин

Административен съд – Смолян остави без движение жалбата на М. Кавърмов от гр. Неделино, против Решение № 126-МИ на Общинска Избирателна комисия – Неделино от 28.10.2019 г. относно избиране на общински съветници в община Неделино. Съдът е указал на жалбоподателя в 7-дневен срок от получаване на съобщението да допълни жалбата си като изрично посочи кой резултат и за кой избор иска да бъде обявен за недействителен, на всички избрани общински съветници в Общински съвет-Неделино или само за тези, които са издигнати с листата на „Демократична България-Обединение“, да посочи поименно кои от кандидатите за общински съветници от листата на „Демократична България-Обединение“ са избрани за общински съветници, както и адресите им за да могат посочените да бъдат конституирани като заинтересовани страни в настоящото производство, като в случай, че не изпълни указанията на съда в определения срок, жалбата му ще се остави без разглеждане, а производството по делото ще бъде прекратено.

Определението не подлежи на обжалване!

Административен съд – Смолян остави без движение жалбата на Ж.Ч, З.Ч. и П.Б. от гр. Девин – регистрирани като кандидати за общински съветници от Местна коалиция „МИР“, против Решение № 115-2109-МИ на Общинска избирателна комисия – Девин за избиране на общински съветници в община Девин, проведени на 27.10.2019 г.

Съдът е указал на жалбоподателите в седемдневен срок от получаване на съобщението, да внесат и представят по делото вносна бележка за внесена държавна такса по сметка на Административен съд – Смолян общо в размер на 30 лв., като в случай че не изпълнят указанията на съда в определения срок, жалбата им ще се остави без разглеждане, а производството по делото ще бъде прекратено.

Определението не подлежи на обжалване!

Вирни се горе