Гостуващите отбори на републиканското по волейбол: Община Смолян осигури перфектна организация

неделя, 18 май 2014 г.

При перфектна организация преминават финалите на републиканското първенство по волейбол за девойки, съобщават треньорите на отборите. От 15 до 18 май, община Смолян е домакин на голямото спортно събитие. 10 отбора от Пазарджик ,Смолян, Русе, Плевен, Ардино, София, Сливен,Етрополе, Шумен и Видин демонстрират спортни умения и майсторство с топката, а домакин е отборът на ПМГ "Васил Левски".” Състезанията се провеждат в Спортната зала от 8,00 до 21.00 часа. Това е шестият финал по волейбол, който се провежда в Смолян от 2009 г. досега.

Проявата се организира от Българска асоциация спорт за учащи /БАСУ/ съвместно с община Смолян, съобщи Христо Богомилов- представител на БАСУ за областния град,член на УС и гл.ръководител на финалите. Първенството беше открито от секретаря Момчил Николов, който пожела на волейболистките спортсменска игра и приятни мигове и емоции по време на състезанието.Той и зам.-кметът на Смолян Марин Захариев подкрепиха срещата, в която участва отбора на ПМГ “Васил Левски”. Състезанието се ръководи от лицензирани съдии като трима са от Смолянската съдийска комисия. “Организацията на ученическите финали по волейбол е перфектна.Това е мнението и на моите момичета. Очаровани сме и това ни дава стимул да играем добре.Благодаря на организационния комитет, че е направил финалът в Смолян”, изрази мнението си Месут Хаирлов- треньор на отбора от Ардино.

"Такова чудесно отношение към състезателки не съм виждала, а съм била на 15 финала. Отлична организация като настаняване, хранене, условия в Спортната зала, изключително съм впечатлена. Специални благодарности отправям към г-н Богомилов, сподели Лилия Христова, треньор на отбора от Русе.

“За първи път съм в Смолян, организацията е добра, момичетата са доволни от условията, които ни се предоставят от организаторите, за да играем добре. Нямам никакви забележки”, каза и треньорът на плевенския отбор Симеон Вълков.

Източник: Пресцентър на община Смолян

Коментари (0)

*За да поставите коментар трябва да сте регистриран потребител.

Новините по общини

Архив

2019
2018
2017
2016
2015
2014
2013
2012
2011
2010
2009