Дискусия на тема:"Възможности за бъдещо сътрудничество между общините и бизнеса"

Дискусия на тема:"Възможности за бъдещо сътрудничество между общините и бизнеса"

Среща-дискусия на тема “Възможности за бъдещо сътрудничество между общините и бизнеса от Смолянска област при реализиране на инвестиционни проекти, финансирани от структурните фондове на ЕС” на 23 ноември (понеделник) от 15.00 ч. в заседателна зала 247 на Община Смолян с кметовете на общините от Смолянска област-членове на Асоциацията на родопски общини. В дискусията ще вземат участие инж. Албен Родопманов – председател на Камарата на строителите в България (КСБ)-областно представителство Смолян и представители на Централата на КСБ.

Дискусия с народните представители от Смолянска област по проекта на Закон за държавния бюджет на Република България за 2010 г,както и обсъждане по намалената бройка за осигуряване на заетост на безработни лица в рамките на Националната програма “От социални помощи към осигуряване на заетост” за 2010 г.

За участие по темите са поканени още инж. Стефан Стайков-областен управител на област Смолян и Стефан Хубчев- директор на дирекция „Бюро по труда”- Смолян,съобщи Златка Николова-изпълнителен директор Асоциация на родопски общини.

Вирни се горе