Български риалити звезди ще гостуват в Рудозем

  Български риалити звезди ще гостуват в Рудозем

Четири звезди от риалити шоуто „Фермата” ще гостуват в град Рудозем. В края на месеца „фермерите” ще посетят града във връзка със събитие, в което ще вземат активно участие. Райно Узунов, Мустафа Ликов, Нора Димитрова и Янина Драгиева ще обсъждат темата: „Как различното се обедини в едно, и има ли бъдеще този модел?!”

Събитието ще се състои на 30 януари /събота/ от 13:30 часа в Спортната зала в Рудозем.

Организирането на среща с телевизионните взезди е изцяло местна инициатива, с цел да се засегнат обществено значими теми, като основно ще се акцентира на ролята на младите хора в съвременното общество.

Райно, Мустафа, Нора и Янина показаха, че могат да съжителстват под един покрив, въпреки различията им от страна на пол, възраст и вероизповедание. В риалити форматът „Фермата” звездите демонстрираха спортментска игра и наложиха достоен модел на поведение.

Играчите са поканени да гостуват в Рудозем именно, за да разкажат за участието си в шоуто. Също така, за да споделят вижданията си за моралът, вярата, трудолюбието, въобще за всички онези качества, които формират ценностната система у човека. По време на срещата публиката ще има възможност да се включи активно в дискусията.

Вирни се горе