Състезание за предприемачи организират в Смолян

Състезание за предприемачи организират в Смолян

Искаш да създадеш собствена фирма? Търсиш финансиране? Участвай в Регионално състезание за предприемачи „NEETs StartUp“ в Смолян.

Състезанието за стартиращ бизнес се организира от Джуниър Ачийвмънт България в партньорство с Областна администрация Смолян.

За кого е състезанието?

Ако си на възраст между 18 и 29 г., в момента не учиш и не работиш, и желаеш да стартираш собствен бизнес, си поканен да участваш в “NEETs StartUp”.

Как да участвам?

Запиши се за обучение по предприемачество в Областна администрация, Смолян, ДБТ Смолян и се регистрирай на сайта на проект NEETs „Предприемачи“: https://neets-entrepreneurship.org/bg/register

След регистрация и завършено обучение ще получиш регистрация и инструкции за участие в състезанието.

Кога?

Информационната среща и еднодневното обучение за състезание „NEETs Startup” ще се проведе на 10 ноември 2020 г., в Областна администрация Смолян и дистанционно в Zoom. Срокът за кандидатстване в състезанието е 10 януари, 2021 г.

Какво печеля?

Двата най-добри стартъп бизнес проекта ще получат парична награда в размер до 10,000 лв. всеки. Реално работещите бизнеси ще получат експертна и промоционална подкрепа от Джуниър Ачийвмънт България и ще бъдат представени на европейско ниво, в рамките на проекта „NEETs Предприемачи“.

Вирни се горе