Промяна в Управителни съвети на EVN

Промяна в Управителни съвети на EVN

EVN България информира за следните промени в управителните съвети на дружествата EVN България Електроразпределение и ЕVN България Електроснабдяване в сила от 01.01.2013 г.

Г-н Волфганг Хумер, председател на управителния съвет на EVN България Електроразпределение, се оттегля от досегашната си позиция. За в бъдеще той ще заеме нов ръководен пост в концерна EVN AG Австрия в сферата на клиентското обслужване, съобщиха от пресцентъра на дружеството.

Позицията председател на управителния съвет на EVN България Електроразпределение заема г-н Роналд Брехелмахер. Г-н Брехелмахер е инженер по образование, дългогодишен експерт в сферата на енергетиката като работи в концерна EVN AG от 1984 г. Той е заемал ръководни длъжности в дружеството в Австрия, участвал е активно и в изграждането на новата клиентска структура на EVN в България. В управителния съвет на EVN България Електроразпределение г-н Брехелмахер се присъединява към г-н Гочо Чемширов и г-н Костадин Величков.

Г-н Стефан Заманов напуска позицията на член на управителния съвет на ЕVN България Електроснабдяване, за да заеме позицията на старши вицепрезидент на EVN България с фокус развиване на стратегически проекти на EVN в България.

Като член на управителния съвет на EVN България Електроснабдяване влиза г-жа Жанет Стойчева, която до настоящия момент е била ръководител “Център за връзка с клиенти” в EVN в Австрия. Преди това г-жа Стойчева е заемала същата длъжност и в България. В управителния съвет на EVN България Електроснабдяване г-жа Стойчева се присъединява към г-н Йорг Золфелнер и г-жа Михаела Михайлова-Дьорфлер.

Вирни се горе