Организират благотворително парти „Да вдигнем Мишката на крака“

Организират благотворително парти  „Да вдигнем Мишката на крака“

Благотворително парти под мотото " ДА ВДИГНЕМ МИШКАТА НА КРАКА " организират в Смолян негови приятели. Проявата ще бъде на 2 2септември от 19 часа в бара на читалище „Орфееви гори“ в Райково. Михаил Костов е на 35 години. Страда от асептична некроза на двете тазобедрени стави. С този вид заболяване е дигностициран от преди години. Младият мъж е с болки и спешно трябва да се оперира. За двете операции в Горна Баня, са необходими 13 200 лв. Едната хирургична интервенция предстои през октомври , като към момента са събрани над 4 хиляди лева.

„Мишо е прекрасно момче, работи като сноуборд учител, на за да се вдигне отново на крака, трябва спешно да ес съберат парите. Това, което ни обединява е любовта към белите спортове, най-лошото нещо за един скиор или сноубордист е да си помисли дори, че няма да се качи на ските или сноуборда си. Именно за това ние всички искаме да му помогнем, за да се съберат парите час по-скоро“, каза Мария Балабанова, която е скиор и председател на Ски клуб „Ветеран“ в Смолян.

„Де факто Мишо е един от първите хора в града, които са започнали да карат сноуборд в града. Знаем, че от известно време има проблеми, които в последствие бяха диагностицирани. Жалко е един човек, който е толкова активно движещ се, сега да не може да прави това, което обича да прави. Нашата цел е колкото се може по-бързо да съберем тези средства. Той ще има нужда и от средства за последваща рехабилитация, за това ще опитаме да съберем колкото се може повече средства“, разказа Атанас Найденов, който е приятел на Мишо от години.

Всеки е добре дошъл да се включи с каквото иска и може – свирене , пеене , танци и идеи в благотворителната проява. За събиране на средствата , ще бъде поставена кутия в заведението. Всеки , който иска да помогне, може да дари и по сметката на Михаил.

Инициативата ще се проведе на 22 септември в бара на Народно читалище „Орфееви гори“ от 19,00 часа.

Всеки, който има възможност да помогне на момчето, може да го направи на:

Банкова сметка:

IBAN BG31STSA93000024659842

BIC : STSABGSF

Банка ДСК

Михаил Димитров Костов

Вирни се горе