Физико-технологичният факултет към ПУ ”Паисий Хилендарски” обявява допълнителен прием

Физико-технологичният факултет към ПУ ”Паисий Хилендарски” обявява допълнителен прием

Физико-технологичният факултет към ПУ „Паисий Хилендарски” oбявявa дoпълнитeлeн пpиeм нa cтyдeнти зa yчeбнaтa 2018/2019 гoдинa по следните cпeциaлнocти: Електроенергийна техника, Koмпютъpни и ĸoмyниĸaциoнни cиcтeми и Хардуерни и софтуерни системи за база Смолян и Инженерна физика, Информационна физика и комуникации, Медицинска физика, Физика и математика, Учител по „Човек и природа“ за база Пловдив.

Желаещите могат да кандидатстват с оценката от Държавен зрелостен изпит по: български език, физика, математика, биология или химия. Завършилите средното си образование преди 2008 година могат да кандидатстват с полагане на тест със събеседване по физика. Полагането на теста може да се проведе всеки ден от 30.07.2018 г. до 31.082018 г., от 9 до 16 ч. в сградата на Факултета в гр. Смолян, намираща се на ул. „Дичо Петров”№28 или в сградата на Ректората на ПУ в гр. Пловдив.

Допълнителна информация може да се намери на сайта на Пловдивския университет https://uni-plovdiv.bg/uploads/site/ksk2018/Objava2018_II%D0%BA%D0%BB_V1.pdf или на място в сградата на база Смолян.

Вирни се горе