Ефрем Моллов представя пророческата си книга "Има ли бъдеще Велика България или защо бе скрита историята на помаците"

Ефрем Моллов представя пророческата си книга "Има ли бъдеще Велика България или защо бе скрита историята на помаците"

Ефрем Моллов –  зам.-председател на националната браншова организация “Български пчеларски съюз”, писател и изследовател ще представи книгата “ИМА ЛИ БЪДЕЩЕ ВЕЛИКА БУЛГАРИЯ ИЛИ ЗАЩО БЕ СКРИТА ИСТОРИЯТА НА ПОМАЦИТЕ?” на 05.05.2012 / събота/ от 11.00 часа в гр. Смолян,в читалище “Христо Ботев”.

ИМА ЛИ БЪДЕЩЕ ВЕЛИКА БУЛГАРИЯ ИЛИ ЗАЩО БЕ СКРИТА ИСТОРИЯТА НА ПОМАЦИТЕ?

Пророческа книга, която дава отговори на много от наболелите въпроси в нашата държава, чрез истина, недостъпна до читателите до сега. Представя древни философии и вярвания, за покръстването на българите и за произхода на помаците. Показва на публиката една неизвестна аристокрация, съхранена и запазена до наши дни. Аристокрация, създадена от древните магове и пазителка на древните знания. Аристокрация на просветените, водеща прабългарското племе към възход и създаване на хилядолетна „ВЕЛИКА БУЛГАРИЯ“. Защо книгата излиза на бял свят точно днес и сега? – защото според тълкуването на пророчеството е дошло това ВЕЛИКО ВРЕМЕ.

" С тази книга искам да сложа край на споровете за произхода на помаците, какви точно са те и от къде са дошли? Умните ще ме разберат, а на другите ще кажа, че това знание е пазено точно 1111 години, но е дошъл сега момента да бъде споделено и разбрано. Имаме 5 (пет) години това да го осмислим и да възродим Велика България. Ако не го направим в този кратък срок, последствията няма да са положителни за никой от нас, българите. Това е петият последен опит да имаме ВЕЛИКА БУЛГАРИЯ. И ще я имаме! Пророчеството на маговете е на своя финал. Това е Великото минало на прабългарското племе, великите мъдрости и изповядвани философии, дошли чрез родовата памет. Това е Велика Булгария на хан Кубрат и неговия Велик завет – да правите, да струвате, но да останете братя докрай и винаги заедно!

И питам аз сега, колко на брой са сегашните българи, които зачитат това верую за свещено и неприкосновено? Идва време ново, идва време духовно, време на чистите души. Времето на тези, които са призвани да кажат Истината, макар и да боли, макар и да предизвиква неприятни спомени. Истината, която ще отвори сърцата на хората за доброта и братска любов. Която ще затвори старите рани, ще премахне злобата и всичко пошло. Ще възроди древния принцип: добри мисли, добри думи, добри действия!

Идва времето на просветените. Времето на възраждането и съзиданието.“

Вирни се горе