Кирил Хаджихристев, НОВОТО ВРЕМЕ: "Не искам Смолян да бъде втора ръка областен град"

Кирил Хаджихристев, НОВОТО ВРЕМЕ: "Не искам Смолян да бъде втора ръка областен град"

Местната коалиция НОВОТО ВРЕМЕ даде старт на предизборната си кампания на Стария център в Смолян с родопски гайди, богата програма и много приятели

Стартът на предизборната кампанията на „НОВОТО ВРЕМЕ“ дадоха гайдари, които изпълниха известни родопски сюити, а младият и талантлив фокусник Маг Суни /Стефан Сунков/ впечатли, както детската, така и по-възрастната публика. Водещ на откриването бе директорът на Драматичния театър в Пловдив Кръстю Кръстев, актьор и дългогодишен приятел на водача на листата на НОВОТО ВРЕМЕ Кирил Асенов. „Много ви благодаря, че отделихте от вашето време да ни подкрепите в начинанията ни да направим нещо, което до този момент на нашата територия не е правено. За първи път пред вас се изправят хора, които нямат нужда да бъдат общински или държавни служители, за да хранят семействата си. Всички ние сме достигнали ниво на професионализъм, за което хората, които работят с нас са съгласни. Ние сме тук пред вас да заявим нашето желание да направим управление, което да е много по-различно. Защото вие сте виждали тяхната работа. И много лесно може да разберете, това което са ви обещавали, че са го изпълнили", каза при откриването водачът на листата бизнесменът Кирил Асенов .

“Ние почти не намерихме нищо, което да ви обещаем. Всичко ви е обещавано до момента. 99.9 % от това, което ви е обещавано, го няма. Ние не сме тук, защото искаме да ви обещаваме. Исках екип от хора, които да започнат да изпълняват това, което вие пожелавате”, заяви Асенов. Той подчерта основния за него факт, показващ развитието на общината – този, че младите хора я напускат. „Напускат нашата среда, защото остават с впечатление, че обществения договор се нарушава. Може да са направили табела като на Гугъл и дървена статуя, но това не е съществено", каза Асенов. "Ние не ви обещаваме, че ще направим нещо грандиозно, което ще стане в следващите две-три години. Но ще направим прозрачна средата със способа на референдуми и вие, смолянчани, ще можете да си казвате директно мнението какво искате да се случва в нашия град. Така тези деца, които играят тук, имам дълбоката надежда, че поне те няма да напуснат нашия регион и да заминават другаде. Защото всички нормални хора отиват в по-хубави места. Искаме да ви представим такъв план, за следващите четири години, който с вашето съгласие да я много ясен математически механизъм, за да отчитате след това свършеното от всеки друг политик, който иска да управлява града и общината“, заяви Кирил Асенов. И припомни, че нито стотинка от заплатите на общинските съветници на КРОС в ОбС-Смолян не е взета от тях през изминалите 4 години, а средствата са дарявани за обществени цели. „Бяхме представяни като изроди. Но аз съм сигурен, че всички хора, които работят, ни познават и знаят, че това не е така“, заяви Асенов.

Той представи кандидата за нов мандат за кмет на село Момчиловци Сийка Карталова – Суркова . „Дошло е време за промяна. Промяна с НОВОТО ВРЕМЕ. Една промяна, която ще направи Смолян привлекателен в четири сезона, ще върне славата на Смолян като културното сърце на Родопите. НОВОТО ВРЕМЕ ще направи Смолян и предпочитано място на семействата и младежта с обвързване на децата с професионално обучение и семейните ценности“, каза кандидатът за втори мандат за кмет на Момчиловци Сийка Суркова.

Силно позиция пред смолянчани заяви и кандидатът от листата на НОВОТО ВРЕМЕ Илия Семерджиев : „Кандидатирах се за общински съветник, за да мога да работя за спасяването на община Смолян, която е спаднала с 15 000 човека. Гласувайте за нас, за да не се налага да търсим подкрепата на другите партии за важните решения. Няма смисъл да гласувате за БСП, ДПС и ГЕРБ, защото те, ако можеха да оправят общината, да са я оправили досега“, заяви Семерджиев.

Водачът на листата Кирил Асенов представи кандидатът за кмет на община Смолян на местната Коалиция Кирил Хаджихристев. "За мен е привилегия и чест да ви представя един честен и достоен човек и кандидат за кмет на община Смолян – Кирил Хаджихристев ", каза Асенов. „Тук сме се събрали хора, които не сме безгрижни за бъдещето на Смолян. Тази година няма да правя предизборна борба. Четири години съм бил пред вас. Виждали сте ме как съм работил в Общинския съвет. Искаме да върнем град Смолян на картата на чистите и светли градове. Не искам Смолян да бъде втора ръка областен град. Най -важното, което ще направим – това е да търсим гражданската инициатива, гражданското управление и гражданския контрол. Надявам се, че сега правим първата крачка от нашия нов живот, за промяна на града“, заяви кандидатът за кмет на Община Смолян от НОВОТО ВРЕМЕ Кирил Хаджихристев.

За всички смолянчани и гости на откриването на кампанията последва концерт и наздравица с чаша вино.

Номерът на бюлетината на „Новото време“ е 74.

Ето и кандидатите за общински съветници на Местната коалиция „Новото време“:

1.Кирил Иванов Асенов

Предприемач, разкрил над 1000 работни места в Община Смолян в машиностроителната индустрия, координатор на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България в област Смолян.

2.Коста Атанасов Начев

Общински съветник в мандат 2015-2019 г. в Смолян. Технолог, бивш директор на „Смолян Автотранспорт“ ЕООД. Фотограф.

3.Сийка Кирова Карталова – Суркова

Журналист с 16 г. стаж и кмет на село Момчиловци от 2015 до сега. Кандидат – кмет на „Новото време“ за село Момчиловци за следващ мандат.

4.Валентин Венциславов Кюлхански

Общински съветник в мандат 2015-2019 г. в община Смолян. Предприемач в сферата на ВиК инсталациите, председател на ФК „Родопа“ – Смолян.

5.Минчо Малинов Симов

Програмист – експерт по мобилни приложения. Член на клуб по алпинизъм „Христо Христов“.

6.Филип Христов Топов

Три мандата общински съветник в община Смолян, председател на общинският съвет 2011-2015г. Работил в Министерство на вътрешните работи, адвокат към Адвокатска колегия-Смолян.

7.Сийка Георгиева Йочева

Лекар – кардиолог с дългогодишна практика в Кардиологично отделение в МБАЛ „Д-р Братан Шукеров“ в град Смолян.

8.Радослава Ангелова Вълчанова – Кисимова

Финансист, експерт по управление на човешки ресурси в завода за високотехнологични автомобилни компоненти на „Костал“

9.Татяна Василева Михайлова

Юрист, 8 години главен юрисконсулт и зам.- директор на РЗОК. Председател на адвокатска колегия- град Смолян.

10.Никола Асенов Хаджихристев

Представител на малкия и среден бизнес в град Смолян, управител на 4 фирми. С 10 – годишен опит в управлението на хотели в Англия.

11.Александър Кирилов Караджов

Магистър „Мениджмънт в туризма“. Планински водач, автор на книга и пътеводители за българските планини.

12.Доцент доктор на науките Нина Димитрова Герджикова

Преподавател във филиала на Пловдивският университет в гр. Смолян, катедра „Филологически и педагогически науки“ с над 15 години. Доцент, доктор на науките.

13.Мария Николаева Рускова

Главен счетоводител в МБАЛ „Д-р Братан Шукеров“ в град Смолян. Дългогодишен банкер.

14.Андрей Илиев Андреев

Главен инспектор-растителна защита отдел “Контрол храни“ към Областна дирекция безопасност на храните- град Смолян

15.Елисавета Христова Лободова

Общински съветник в община Смолян през мандат 2015-2019 г. С 15 г. стаж на длъжност „Връзка с ключови клиенти“ в „Арексим инженеринг“.

16.д-р Димитър Илиев Пампоров

Председател на Българския ветеринарен съюз за Област Смолян .Практикуващ ветеринарен лекар с над 15 години стаж.

17.Илия Петров Семерджиев

Главен редактор и издател на вестник „Атлетико“. Работил в ПП “Успех“ към Съюза на слепите в България.

18.Димитър Радославов Чолаков

Лицензиран треньор по футбол в Български футболен съюз.Треньор в ФК“Родопа“ – град Смолян

19.Дафина Димитрова Маламова

Инженер, експерт териториално и селищно устройство в Област Смолян.

20.Валентин Цолов Цолов

Инженер, експерт по национална сигурност, зам. председател на Сдружение „Обединени българи за устойчив свят“, предприемач в сферата на дървопреработването.

21.Илия Николаев Томов

Общински съветник през мандат 2015-2019 г. в Смолян. Предприемач с опит в рециклиращата индустрия.

22.Радка Стефанова Янчева

Председател на Общински координационен съвет на Независимия учителски синдикат в Смолян. С 29 години трудов стаж като учител.

23.Димитър Венциславов Костов

Икономист, експерт в машиностроителната индустрия, участник в национална гражданска инициатива „Правосъдие за всеки“.

24.Иван Тодоров Пищалов

Общински съветник в мандат 2015-2019 г. в Смолян. Икономист, с голям опит в местната администрация

25.Димитър Стоянов Марев

Адвокат в сферата на административното и гражданско право,член на Адвокатска колегия-град Смолян.

26.Слави Здравков Янков – Експерт „Машиностроителна техника и технологии“ с близо 20 години стаж.

27.Ахмед Кадиров Крушков

Представител на малкия и среден бизнес в региона. Кандидат – кмет за село Търън на Местна коалиция „Новото време“.

28.Георги Захариев Георгиев

Три мандата кмет на с. Стойките. Специалист по реклама и печат.

29.Анастас Георгиев Караджов

Представител на малкия и среден бизнес в града. Общински съветник през мандат 2015-2019 г. Председател на най-голямата ловна дружина в Смолян.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Платена форма

Вирни се горе