Инж. Румяна Фиданова: С ДПС можем да променим Смолян

Инж. Румяна Фиданова: С ДПС можем да променим Смолян

С Движенето за права и свободи можем да променим Смолян и всяко едно населено място в общината. , категорична бе кандидатът за кмет на Движението инж. Румяна Фиданова на предизборна среща в село Кутела.

„Можем да сменим модела на управление и всеки един от вас да се чувства значим. Ще искам да знам всеки един човек, който има нужда от личен асистент или има нужда от помощ. Ще се работи приоритетно за решаване но проблемите във всяко едно населено място“, добави инж. Фиданова.

Тя е убедена, че нещата могат да се случат за доброто на всички, но за целта ДПС трябва да получи доверието на хората от общината. Инж. Фиданова заяви с категоричност, че тя може да спре това безвремие.

„Всички знаете, че в ДПС са едни от най-добрите и подготвени хора, в различните направления. Ще разчитам на тяхната експертиза, като в социалните дейности това е д-р Хасан Адемов, в бюджетната политика Йордан Цонев и т.н.“, добави кандидат-кметът на ДПС.

Всичко, което е залегнало в управленската програма е осъществимо, увери присъстващите кандидатът за общински съветник Захри Касъмов. „Ако ние сме във властта, то ние ще работим за вас. Всичко, което е написано в управленската ни програма, може да се превърне във факт, но трябва да ни гласувате доверие. Властта е искаме за вас, за да случат нещата“, добави Касъмов.

Хората в Кутела изразиха силното си недоволство от инфраструктурата в селото. Според тях, има няколко пътни отсечки, които чакат асфалтиране от близо 30 години. „Пътя е толкова зле, че в момента кмета кара с кола хляба на хората. Без автомобил не може да ходим и на работа, автобус не стига до нашите къщи. Положението е нетърпимо, наслушахме се на обещания покрай избори, а в последствие не се случва нищо“, коментира един от жителите на селото. От своя страна, екипът на ДПС ги увери, че ако те спечелят изборите, хората ще получат нормален достъп до домовете си.

„На миналите избори, там където ни гласуваха доверие, решавахме приоритетно проблемите на селата. Това се случи в Сивино, Ровина и Стража. И там хората чакаха с десетилетия решаване на проблемите, ние успяхме да им помогнем“, коментира общинският председател на ДПС Милен Журналов, който е и кандидат за общински съветник.

За добрата екипна работа в ДПС говори и областният председател на Движението Салих Аршински. „В ДПС, на първо място е екипната работа. Като се поеме ангажимент, то той се изпълнява. Ние знаем как и го правим. Ако спечелим изборите можем да промени нещата, като щи въведем нов модел на управление и спрем течовете“, коментира водачът на листата на ДПС Салих Аршински.

На срещата с жителите на Кутела бяха още кандидат – съветниците Вижданка Младенова, Елица Касабова, Адрияна Делянова, Антонио Чавдаров, както и Николай Хаджийски, който е и кандидат-кмет за село Виево.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Платена форма

Вирни се горе