Инж. Румяна Фиданова: ДПС предлага по-добро качество на живот и развитие

Инж. Румяна Фиданова: ДПС предлага по-добро качество на живот и развитие

Движението за права и свободи предлага по-добро качество на живот и развитие, на населените места. Това заяви кандидат-кметът на Движението за Община Смолян инж. Румяна Фиданова , с част от жителите на квартал Горно Райково в Смолян. Инж. Фиданова бе придружена от съпруга си д-р Петър Фиданов.

„ДПС е политическата партия, която се е доказала през годините, как работи за хората, които й гласуват доверие. Няма нито една община управлявана от ДПС, която да е в застой, напротив! Развитието на регионите с управленски екип от ДПС се отличават в положителен смисъл“, коментира инж. Фиданова. Тя поиска от присъстващите подкрепа, както за нея така и за съветниците с номер 55, в интегралната бюлетина.

Инж. Фиданова гарантира пред хората, че ако се гласува доверие на ДПС и тя поеме ръководството на общината, то за всяко едно населено място ще бъдат решавани приоритетно проблемите и всеки един човек ще почувства промяната. „Ако искате да се промени нещо в Смолян, то партията е ДПС“, категоричен бе кандидатът за общински съветник Валентин Кръпчев .

Той припомни на присъстващите, че общините управлявани от ДПС имат вече облика на тези от Западна Европа и ако хората от Смолян искат и в тяхната община да се чувстват добре, то трябва да се доверят на ДПС.

„Ако искате, след четири години Община Смолян да бъде давана за пример, както в момента се посочват други общини управлявани от Движението за права и свободи, то правилният път е да изберете екипа на ДПС – Смолян. Това е правилният избор“, коментира съпругът на кандидат-кмета на Смолян д-р Петър Фиданов, който има зад гърба си 20 – годишен политически опит в редиците на ДПС, като е бил и областен управител на Смолян.

За смяна на модела на управление се обяви и общинският лидер на ДПС и общински съветник Милен Журналов . Кандидатът за общински съветник подчерта, че не е въпроса в смяна на името на кмета, а в модела на управление. „Правилният модел на управление го има в ДПС и той е доказан. Екипът на партията, който включва едни от най-добрите експерти в държавата знае как и може да направи Смолян едно по-добро място за живеене“, категоричен бе Журналов.

Елица Касабова , която е председател на женската структура на ДПС – Смолян, подчерта пред пресъхващите и заслугата на Движението за спиране на увеличаване на таксите в детските градини на територията на общината. „След като бяхме сигнализирани от родители, само в рамките на три дни успяхме да съберем около 300 подписа, които бяха внесени в общинската администрация, с които изразихме нашето несъгласие със скока на таксите. За радост успяхме да го спрем“, коментира Касабова, която е и кандидат за общински съветник от листата на ДПС.

За по-добра прозрачност в управлението и привличане на инвестиции от страната и чужбина, ако в управлението е ДПС, увери присъстващите Вижданка Младенова , която също е в листата с кандидат-съветници на ДПС. „Дайте ни своето доверие и ние ще ви докажем, какво можем да направим за вас“, добави Младенова.

За по-добра бизнес среда и привличане на инвестиции и реализирането на нови работни места, които от своя страна ще вдигнат доходите на населението се обяви и Адрияна Делянова , кандидат за общински съветник.

„Искам, като млад човек да се развивам тук, да живея в Смолян. Сигурна съм, че ако ДПС управлява Община Смолян, то ще направи всичко по силите си за пресичане на миграцията и развиването на общината“, коментира Делянова. Отново, инж. Фиданова обясни, че приоритет в работата ще бъде и контролът във всички сфери.

За контрол на всички нива се обяви и кандидат-съветника Захари Касъмов, като сподели своя опит в сферата на пътната инфраструктура.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Платена форма!

Вирни се горе