Зам.-кмет на Чепеларе поиска ръката на изгората си пред крепостта Царевец в Търново

Зам.-кмет на Чепеларе поиска ръката на изгората си пред крепостта Царевец в Търново

Заместник-кметът на Чепеларе Георги Костадинов изненада избраницата си Милена Шишманова навръх празника на влюбените във Велико Търново като и предложи брак под бойните кули на Царевец.

По обяд на Свети Валентин зам.-градоначалникът завел изгората си на разходка в старопрестолния град. Със съдействието на ръководството на Общинската туристическа агенция „Царевград Търново”, двойката получила достъп до вип-площадката за наблюдение на аудио-визуалния спектакъл „Звук и светлина”. Романтичната обстановка се допълвала от специално подредена бяла маса посипана с листа от червени рози и шампанско.

Докато се наслаждавали на приказната панорама, която се разкрива от терасата към старинната част на болярския град и откъдето като на длан се виждат крепостите Царевец и Трапезица, Костадинов поискал ръката на Милена Шишманова.

Щастливата дама ахнала от изненада, преди да каже заветното „да”.

31-годишният Георги Костадинов неслучайно избрал Велико Търново като специално и знаково място, където да поиска да създаде семейство с любимата си. Той е завършил великотърновския университет, двамата много харесват царския град и имат приятели в старата столица.

Веселина Ангелова,в."Труд"

Вирни се горе