В музея представят спектакълът „Кълбо“

В музея представят спектакълът „Кълбо“

По случай Международния ден на Земята, 22 април, РИМ „Стою Шишков“ – Смолян и Център за изкуства „За Родопите“ имат удоволствието да поканят смолянчани и гостите на града на представление на най-новия театрален спектакъл на Центъра – „Кълбо“ (Част 3).

Премиерната продукция е създадена от международен артистичен екип, включващ Петър Тодоров (режисьор и продуцент), Десислава Минчева (актриса), Стафан и Енид Бьорклунд от Швеция (сценографи), Николина Костова-Богданова (костюмограф), Милен Апостолов (автор на музиката, създадена по „Болеро“ на Морис Равел).

Всички български участници са носители са националната театрална награда „Икар“ за предишни свои проекти. Спектакълът е създаден в жанра визуален физически театър и е посветен на връзката между Човека и Майката-Земя и е подпомогнат от Министерство на културата.

Представлението ще се състои на 22 април, четвъртък, от 18 ч. в РИМ „Стою Шишков“ – Смолян.

Билети на цената на вход за музейната експозиция от 5 лв. ще могат да се закупят на касата на музея преди събитието. Поради ситуацията с Ковид-19 и съобразно наложените противоепидемични мерки, местата са силно ограничени.

За предварителни резервации – телефони 0879111915, 0879111913.

Вирни се горе