ПРИЯТНО ЧЕТЕНЕ НИ ПОЖЕЛАВА КЛУБЪТ НА ДЕЙЦИТЕ НА КУЛТУРАТА В СМОЛЯН

ПРИЯТНО ЧЕТЕНЕ НИ ПОЖЕЛАВА КЛУБЪТ НА ДЕЙЦИТЕ НА КУЛТУРАТА В СМОЛЯН

Драги приятели,

Христос воскресе!

Мнозина ни питате кога ще отвори врати Клубът на дейците на културата? Отговорът е: когато бъде премахната карантирата КOVID 19 и здравните органи оповестят, че събирането на хора е безопасно. Ще ви информираме своевременно за това.

Принудителната „ваканция” вкъщи е повод край многото ангажименти, оставени за „по-добри” времена, да попълним и белите полета в списъка на прочетените книги. Доказано е, че четящите са по-умни и емоционално по-стабилни от гледащите телевизия, таблет, смартфон. Направете го с удоволствие и по избор. Запознайте се с книгите на автори, родени в планината, за да откриете, че колкото са по-родопски, толкова са по-български. Във вашата домашна библиотека има поне една такава книга. Насладете се.

Както има вечни песни, образци на изящната живопис и скулптура, незабравими филмови, театрални и телевизионни творби, така има и вечни бестселъри – наши и чужди. Пуснете си музика, облегнете се на дивана в хола или на стол на терасата, за да видите колко е различен човешкия свят и колко много прилича на вашия. В колекцията от книги, попълвана през годините, има от различни автори. Разтворете ги за себе си, почетете на вашето дете, на внучето или ако ви е невъзможно това, помолете тях да го направят и ще се почувствате преродени.

Приятно четене!

КЛУБ НА ДЕЙЦИТЕ НА КУЛТУРАТА – СМОЛЯН

Вирни се горе