Избират победителя в музикално-танцовото състезание "Stars" в Първо СОУ

Избират победителя в музикално-танцовото състезание "Stars" в Първо СОУ

Точно една година след първия сезон на “ STARS”, отново на Игнажден в Средно общообразователно училище «Св.св. Кирил и Методий» – гр.Смолян ще се проведе финала на шоуто.

На кастингите провели се на 10 и 11 декември се явиха над 40 участници,съобщи Стоян Рамълчанов –Председател на Ученически съвет.

В състава на журито се включиха: Председател – Бойко Челебиев- ученик в 11 клас и участник в първия сезон на„STARS”; Красимира Чуртова –музикален педагог и Стефка Барбудова –хореограф и родител на ученик от ІІ клас. Малките таланти се представиха в три категории: вокал, инструмент и танц След оспорвана надпревара и майсторски изпълнения на финал отиват деветнадесет участници.

„Звездата” на втория сезон на шоуто ще избере публиката.

Оживление и последни протовления кипят в училището. Сценична треска е завладяла финалистите, а техните подръжници и приятели са нетърпеливи да видят и чуят изпълненията им.

Членовете на ученическия съвет при училището са инициатори и организатори на събитието. Тяхна е идеята състезанието да стане традиция и да се провежда всяка година в навечерието на Коледа.

Вирни се горе