Годишен концерт

Годишен концерт

Написано от Вас!

Детска музикална школа „Стефан Бончев” на класа по акордеон с преподавател Здравка Субашиева при НЧ „Христо Ботев-1871” гр. Смолян

На 12 юни 2012г. в НЧ „Христо Ботев-1871” гр. Смолян се проведе годишният концерт на класа по акордеон при Детската музикална школа „Стефан Бончев” с преподавател Здравка Субашиева. В него взеха участие 10 деца от различни възрасти.

Концертът беше открит с най-малките участници от класа. За Ангел Петров, Манол Кайков, Тони Чавдаров, Симона Ризова- която свири на пиано, беше удоволствие да покажат какво са научили през тази първа година за тях. Изпълненията на младите музиканти- Денислав Симеонов, Мирослав Кочмаров, Ивайло Желев, Пламен Симеонов, Христо Кименов и Бойко Челебиев ни потопиха в света на музиката, накараха ни да са усмихнем. След всяка мелодия започваше някоя друга и така всички в залата останаха в света на музиката от Испания, „Пролет в Париж”, Украинска и Немска песен, Руски народен танц, Серенада, произведенията от Любен Панайотов и не на последно място – от ритмите на българския фолклор – с нашите хора и ръченица.

Залата беше изпълнена с гости, родители и приятели. Възпитаниците получиха много аплодисменти и поздравления. Заслугата за отличното представяне на учениците имаше и техния преподавател Здравка Субашиева, с нейния професионализъм и дългогодишна преподавателска дейност. Който се потопи в света на музиката, той няма да съжалява. Музиката е нещо безценно, което не може да бъде купено с пари… Музиката е щастие…!   

Розета Субашиева Кръжок „Изобразително изкуство”

Вирни се горе