Пожарникари участваха в спасителни операции и гасиха пожар през вчерашния ден

Пожарникари участваха в спасителни операции и гасиха пожар през вчерашния ден

Пожарникари участваха в спасителни операции и гасиха пожар през вчерашния ден. В 10.05 ч. на ул. “Орфей” №24 се запалил контейнер за смет, собственост на „Титан“ АД, който се е намирал в непосредствена близост до автомобил. Предполагаемата причина е хвърлена пепел в контейнера. Произшествието е посетено и ликвидирано от един екип на РСПБЗН – Мадан, като е спасен лекия автомобил.

По обяд пък е получен сигнал за оказване съдействие на екип от ЦСМП – Смолян. Съдействие е потърсено именно от екипа на ЦСМП – Смолян на адрес гр. Смолян, ул. „Миньорска“ № 28 за пренасяне на трудноподвижен човек 52-годишен мъж от гр.Смолян, до линейката. Оказано е съдействие от един екип на СД при ОУПБЗН – Смолян.

След това е получен сигнал за наводнен сутерен в жилищен блок в гр. Смолян, ул „Евридика“ № 12, бл. № 14. Предполагаемата причина е техническа неизправност във водопровод. Произшествието е посетено и ликвидирано от един екип на СД при ОУПБЗН – Смолян, като помещението е отводнено с помощта на мотопомпа, допълниха от полицията.

Вирни се горе