Две катастрофи в Смолянско вчера, един е ранен при челен удар

Две катастрофи в Смолянско вчера, един е ранен при челен удар

Вчера около 14.50 ч.на път гр. Смолян – гр. Кричим, на разклона за с. Брезе, общ. Девин, е възникнало пътнотранспортно произшествие с значителни материални щети между лек автомобил „Опел Зефира", собственост на дървопреработвателно предприятие, управляван от 48-годишен мъж от гр. Бургас и лек автомобил „Додж Калибър", собственост и управляван от Г. Х. /50-годишен/ от гр. Разлог. Причина за ПТП: навлизане в насрещна лента за движение от страна на водача Г. Х. Пострадали няма. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група на РУ-Девин и “Пътна полиция” – Девин. По случая е взето отношение по Закона за движение по пътищата.

На същата дата около 14.20 ч. на 4 км след разклона за с. Богутево, до чешма, посока гр. Пловдив, лек автомобил „Опел Тигра“, управляван от П. Т. /26-годишен/ от гр. Смолян, поради неправилно изпреварване удря челно лек автомобил „Фолксваген Голф", собственост и управляван от 37-годишен мъж от гр. Мадан. Ранен е водачът на лек автомобил „Опел Тигра“, който е с фрактура лява ръка, без опасност за живота. Пострадалият е настанен за лечение в МБАЛ-гр. Смолян. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група при РУ-Чепеларе. По случая е образувано досъдебно производство.

Още едно ПТП без пострадали, с материални щети е възникнало в гр. Смолян на ул. „Острица“. Произшествието е посетено от екип на „Пътна полиция“ и е взето отношение по Закона за движение по пътищата.

Вирни се горе