Четирима пияни зад волана през почивните дни

Четирима пияни зад волана през почивните дни

На 11.12.2020г. в РУ-Мадан е започнато бързо производство срещу 48-годишния Р.З. от гр.Мадан, за това, че на същата дата около 08:35 часа в гр.Мадан на ул."Република", в близост до централна спирка, е управлявал собствения си лек автомобил марка и модел “Опел Вектра” със смолянска регистрация, след употреба на алкохол с концентрация 2,25 промила, установено с техническо средство. Отказана е кръвна проба. Водачът е задържан за срок до 24 часа. Работата по случая продължава.

На 12.12.2020г. в РУ-Мадан е започнато бързо производство срещу 46-годишния Б.Т. от от гр.Мадан, за това, че на същата дата около 01:15 часа в гр.Мадан на ул."Здравец" е управлявал собствения си лек автомобил марка и модел “Фолксваген Пасат” с кърджалийска регистрация, след употреба на алкохол с концентрация 1,23 промила. Дадена е кръвна проба. Водачът е задържан за срок до 24 часа. Работата по случая продължава.

На 13.12.2020г. в РУ-Мадан е започнато бързо производство срещу 23-годишния Д.К. от с. Липец, общ. Смолян, който на същата дата около 22:25 часа в гр.Рудозем, на ул. “България”, е управлявал товарен автомобил марка и модел “Опел Мерива Ван” със смолянска регистрация, собственост на 19-годишната Д.К. от с. Смилян, общ. Смолян, след употреба на алкохол с концентрация 1,30 промила установено с техническо средство. Отказана е кръвна проба. Водачът е задържан за срок до 24 часа. Малко по-късно – около 23:10 часа е започнато бързо производство и срещу 19-годишната Д.К. от с. Смилян, общ. Смолян, която на същата дата около 23:10 часа в гр. Рудозем, на ул."България" е управлявала собствения си товарен автомобил марка и модел “Опел Мерива Ван” със смолянска регистрация, след употреба на алкохол с концентрация 1,33 промила установено с техническо средство. Отказана е кръвна проба. Д.К. също е задържана за срок до 24 часа. Работата и по двата случая продължава.

Вирни се горе