Четири пожара гасиха огнеборците за денонощие

Четири пожара гасиха огнеборците за денонощие

На 13.03.2020г. в 16:53 часа на тел.112 е получен сигнал за пожар в товарен автомобил МАН със смолянска регистрация, собственост на частна фирма от гр.Чепеларе. Инцидентът е станал в местността „Зорнишки мост“, землище на гр.Чепеларе. Унищожена е електрическата инсталация на автомобила, спасен е самият автомобил. Произшествието е ликвидирано от два екипа на РСПБЗН – Чепеларе. След ликвидирането на пожара е измито и пътното платно.

На 15.03.2020 г. в 10:11часа на тел.112 е получен сигнал за пожар в комин на хотел, намиращ се в кв. Езерово на гр.Смолян. Причината е неправилно ползване на нагревателни уреди. При произшествието са унищожени около 15 кв.м. покривна конструкция, около 200кв.м. опушени стени и кухненско оборудване. Произшествието е ликвидирано с участието на един противопожарен автомобил и четирима служители от РСПБЗН Смолян.

На същата дата в 10:45 часа на тел.112 е получен сигнал за пожар в комин на жилищен блок, намиращ се на ул.“Димитър Благоев“ в гр.Смолян. Причината е непочистен комин. Произшествието е ликвидирано с участието на един противопожарен автомобил и трима служители от РСПБЗН Смолян.

На 15.03.2020 г. в 17:52 часа е получен сигнал за пожар в комин на къща, намираща се на ул.„Катя Ванчева“ в гр.Чепеларе. Причината е непочистен комин. Няма унищожено имущество, спасена е къщата. Произшествието е ликвидирано с участието на един противопожарен автомобил и трима служители от РСПБЗН Чепеларе.

Вирни се горе