Приключи третото издание на турнира "Smolyan open" 2017, кметът Мелемов награди победителите

Приключи третото издание на турнира "Smolyan open" 2017, кметът Мелемов награди победителите

Успешно приключи третото издание на турнира “Smolyan open” 2017!

Страхотни емоции, оспорвани мачове и много настроение през двата дни на турнира, който се проведе на тенис кортовете в кв.Райково. Един малък празник за тенис обществото в града и всички гостуващи.

Двудневните надпревари се проведоха през уикенда на червените кортове в смолянския квартал „Райково", където е базата на тенис клуб „Смолян 2013".Само през първия ден бяха изиграни общо 32 мача. Финалния мач в сингъл турнира бе между Иван Ихтяров и Наско Тунев. Победител в двубоят стана Иван Ихтяров. Новото в тазгодишният турнир беше турнир по двойки. Той бе спечелен от Тихомир Бимбашиев и Димитър Овчаров ! Купи и ваучери на стойност 700 и 300 лева на финалистите връчи по традиция кметът на община Смолян Николай Мелемов. “Преди четири години никой не си представяше, че това може да се случи на кортовете тук, в кв.Райково. Това обаче е факт и връчваме купите на третото издание на турнира Smolyan open” 2017! Искам да благодаря на организаторите, победителите и всички участници в този спортен празник, който сътворихте през двата дни на кортовете в кв.Раково", каза градоначалникът.

Организаторите от Тенис клуб 2013 изказаха благодарности за професионалната работа и на супервайзорите Бранко Аврамовски и Филип Згуров! Както и на децата от клуба, доброволците, приятелите, ръководството на община Смолян и лично на кмета Николай Мелемов, който за трета година спазва традицията да награждава финалистите, благодариха и на всички участници и страхотната публика, както и на спонсорите, без които нищо нямаше да е същото, заявиха от клуба.

“Очакваме всички Ви на “Smolyan open” 2018! Ние организаторите изказваме благодарности на всички, които помогнаха турнира да бъде толкова успешен!”, заяви Тихомир Бимбашиев, член на УС на “Тенис клуб – 2013”.

Вирни се горе