Пампорово посреща 200 гости нови партньори от Холандия

Пампорово посреща 200 гости нови партньори от Холандия

Зимният курорт се подготвя да посрещне Олимпийски звезди, журналисти и агенти на един от най-големите туроператори в Холандия – Corendon

На 16 март Пампорово посреща близо 200 гости от Холандия, организирани от най-новия за курорта партньор туроператор Коредон. След положените през последните четири месеца усилия от страна на Пампорово АД и екипа на Алкочлар Гранд Мургавец хотел, курортът може да се похвали със спечелването на нова чартърна програма за Пампорово през зимен сезон 2015/2016 година с директен полет от Амстердам до Пловдив. Преговорите с един от най-големите туроператори в Холандия – Corendon, за програма в зимен курорт в България, а именно в Пампорово, са плод на много усилия от страна на ръководството на верига хотели Алкочлар и екипа на Пампорово АД, които успяха да договорят новата програма и да организират посрещането на представителите от фирмата с цел представяне на възможностите за зимен туризъм в курорта. Сред поканените гости ще пристигнат представители на 29 медии в Холандия, някои от тях сред най-големите имена в журналистиката и ТВ продукциите. Поканени са още и важни гости, сред които е потвърдено и пристигането на една от Олимпийските звезди в кънки бягането на Холандия – Koen Verweij, който през сезоните 2014/2015 и 2015/2016 се пързаля за Team Corendon. Verweij е сребърен медалист в спринта на 1500 метра в зимните олимпийски игри в Сочи 2014 и златен олимпийски медалист в отборното преследване същата година.

Пристигането на групата е предвидено да стане в ранната утрин на 16-ти март, с директен полет от Амстердам до Пампорово, от където туристите ще бъдат транспортирани директно в зимния курорт. В Пампорово ще ги посрещне стройна организация по ски оборудване, запознаване със ски зоната, с възможностите за практикуване на зимни спортове и развлечения в курорта. Гостите от Холандия ще имат възможност да погледат тренировките на състезателите от Световния Сноуборд тур на писта „Стената“, да се повозят на хъски впряга или да изпият гореща напитка в заведенията в ски зоната на плац Студенец или връх Снежанка. След като приключи изпълнения с адреналин и спортуване ден, гостите ще бъдат забавлявани със специално подготвена музикална програма с диджей и певец, режисирана от директора на Rob Brouwer Productions, които си партнират с Коредон от близо 12 години и организират пътувания на различни артисти и творци в цял свят. Каним всички желаещи да се присъединят към партито на открито, което ще се проведе на Перелик плаза (паркинга между хотел Перелик и Алкочлар Гранд хотел Мургавец) от 17:00 до 20:00 часа в понеделник, 16.03.2015. За всички гости са подготвени вкусни изкушения от Родопската кухня като чевермета, скара и греяно вино, а музикалната програма ще продължи до вечерта, когато групата ще бъде изпратена обратно към летище Крумово. Подготвени са специални изненади за всички гости от Холандия, носещи спомена и въплъщаващи традицията на България и Родопа планина. Каним също всички хотелиери, представители на бизнеса в Пампорово на Перелик плаза да се позабавляваме заедно и да посрещнем подобаващо партньорите от Холандия.

Вирни се горе