Поздравление

Поздравление

ПОЗДРАВЛЕНИЕ ОТ ОБЛАСТНИЯ УПРАВИТЕЛ ПО СЛУЧАЙ НАЧАЛОТО НА НОВАТА 2017-2018 УЧЕБНА ГОДИНА

УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ,

СКЪПИ УЧЕНИЦИ,

Пожелавам ви успешен старт на новата 2017-2018 учебна година!

Петнадесети септември поражда вълнения и нови очаквания, навярно у учениците и носталгия по отминалата лятна ваканция, но всички свързваме този ден с първия училищен звънец, даващ началото на новата учебна година. Отново училищата се изпълват с детски глас и смях, оживяват за интензивен учебен процес.

Българското училище – това е най-значимата за обществото ни институция, определяща развитието на всички обществени сфери! Ясно съзнавайки това, българските управници поставяме образованието като приоритет за развитието на страната ни! И аз съм уверен, че добрите резултати няма да закъснеят, защото всяка инвестиция в наука има висока възвръщаемост!

Скъпи ученици, бъдете здрави и любознателни, учете усърдно, не пренебрегвайте уроците! За всяко усилие, положено в училище, ще бъдете възнаградени с много ценен подарък – знанието, за което трябва да се грижите и надграждате всеки ден във всеки етап от своя живот! Уважавайте учителите си, ценете своите просветители, защото чрез образованието те ще разкрият пред вас нови светове, ще обострят сетивата ви за вашето духовно израстване! В училище ще създадете много приятелства сред вашите връстници, бъдете добронамерени и доброжелателни помежду си, помагайте си, подкрепяйте по-слабите от вас, стремете се да бъдете добри хора!

Уверен съм, че област Смолян и България ще пребъдат, защото вие сте бъдещето на страната ни! Успех и на добър час!

НЕДЯЛКО СЛАВОВ,

Областен управител на област Смолян

Вирни се горе