Младежкото БСП настоява да се разработи специализираната площадка за плажен волейбол

Младежкото БСП настоява да се разработи специализираната площадка за плажен волейбол

Младежкото обединение на БСП настоява да се разработи специализираната площадка за плажен волейбол в града,съобщиха от пресцентъра на партията.

Младежкото обединение на БСП- Смолян настоява в областния град да се разработи игрището за плажен волейбол в района на стадион “Смолян”. С декларация, внесена в Общинска администрация от областния лидер Георги Кисьов, младите социалисти призовават кмета Николай Мелемов да подходи управленски и след шампионата по плажен волейбол, на който Смолян ще е домакин в периода 22-24 юни, пясъкът да се извози до отреденият за целта терен до стария стадион. “Смятаме, че по този начин ще покажем действително политика към младите хора и развитието на спорта в нашата община”, заяви Кисьов.

Членовете на МО на БСП призовават кмета да поеме ангажимент достъпът да е безплатен и организационно обезпечен като част от политиката на общината за работа с младите хора през лятото, давайки възможност на много младежи и хора, милеещи за спорта да го практикуват свободно. “Така ще докажете, че спорта за вас няма да е само ритуално първенство, носещо единствено смесени емоции и противоречива реклама на града”, смятат още от младежката организация на Левицата. Те призовават още управата на Смолян да не противопостави идеята, част от пясъка, настелен за състезанието, след това да се използва за попълване на пясъчниците в детските площадки на града и детските градини.

Кисьов бе категоричен, че Смолян има нужда от подобна площадка, за да може този вид летен спорт да се развива и да има бъдеще, което няма как да стане, ако се правят временни проекти на неподходящи за масата граждани терени.

Вирни се горе