ГЕРБ поздрави Златина Узунова за юбилея

ГЕРБ поздрави Златина Узунова за юбилея

Народните представители от ГЕРБ д-р Даниела Дариткова и Недялко Славов поздравиха родопската изпълнителка и почетен гражданин на Смолян Златина Узунова. Кошница с цветя и поздравителен адрес от името на депутатите бяха поднесени на нейния юбилеен концерт, с който солистката на Ансамбъл „Родопа“ отбеляза 50- годишен юбилей.

В поздравителния адрес се казва: „Позната и обичана навред, Вие имате безспорен принос в мисията по популяризиране на неизчерпаемите съкровища на българския песенен фолклор. Вашето изкуство вдъхва уважение и преклонение, буди благородни чувства към нашата национална самобитност,дава незаменими импулси за творчество. Нека още дълги години възпявате с песни българския фолклор по сцените у нас и в чужбина. Нека огънят,любовта и песента да бъдат винаги в сърцето Ви.“

На празничното събитие присъстваха председателят на ОбС Филип Топов и общинските съветници на ГЕРБ Софка Иванова и Борислав Георгиев.

С юбилейния концерт на голямата родопска певица, който се проведе в зала 1 на РДТ „Н. Хайтов”, се закриха Майските културни тържества в Смолян.

Вирни се горе