Спират движението по бул."България" на 1 юни

Спират движението по бул."България" на 1 юни

На основание чл. 44, ал.1, т.1 и ал.2 от ЗМСМА, чл. 9 ал. 3 от Закона за пътищата и във връзка с провеждане на тържества по случай Първи юни – международен ден на детето в град Смолян :

Спирам движението на всички МПС по локално платно от бул. „България” на 01.06.2015г. от 15:30ч. до приключване на детския празник. Закривам такси –стоянката на локално платно за посочените периоди и посочвам място за паркиране на таксиметровите автомобили на останалите регламентирани стоянки. Спирам движението в северната пътна лента на бул. „България” от кръстовището с ул. „Дичо Петров” (пред РД”Гранична полиция”) до кръстовището с ул. „Бузлуджа” на 01.06.2015г. от 15:30ч. до приключване на състезанието по колоездене. Посочвам маршрут за движение на масовия градски транспорт по ул.”арх. Петър Петров” и определям спирка зад общинска администрация.

Препис от настоящата заповед да се изпрати до Директора на ОД на МВР- Смолян, за осъществяване на контрол по заповедта . Настоящата заповед да бъде оповестена чрез официалният сайт на община Смолян за сведение на гражданите и гостите в града. Контрол по изпълнение на заповедта възлагам на Момчил Николов –секретар на община Смолян.

Вирни се горе