Поздравление от кмета на Доспат по повод първия учебен ден

Поздравление от кмета на Доспат по повод първия учебен ден

ДО ДИРЕКТОРИТЕ НА ДЕТСКИ ГРАДИНИ И УЧИЛИЩА В ОБЩИНА ДОСПАТ ПОЗДРАВИТЕЛЕН АДРЕС от инж. Елин Радев – кмет на община Доспат

УВАЖАЕМИ ДИРЕКТОРИ, УВАЖАЕМИ УЧИТЕЛИ, УЧЕНИЦИ И РОДИТЕЛИ, СКЪПИ ПЪРВОКЛАСНИЦИ,

ЧЕСТИТ ПЪРВИ УЧЕБЕН ДЕН!

Изключително ми е приятно да ви поздравя по повод откриването на новата учебна година и да отправя пожеланията за успех! По традиция на 15 септември отбелязваме Първия учебен ден. И тази година много първокласници за първи път ще прекрачат прага на класните стаи.

Скъпи първокласници,

Вие сте най-развълнувани днес. Вашият първи учебен ден е начало на едно вълнуващо пътешествие. То не винаги ще прилича на приказка и не винаги ще е лесно, но без съмнение ще бъде интересно и много полезно. Отговорната задача да бъде Ваша опора и вдъхновение се пада един човек, който ще остане завинаги в сърцата и умовете Ви – Вашият първи учител. Доверете му се, той знае посоката и с веща ръка ще Ви води по пътя на познанието, ще Ви подкрепя, когато се чувствате несигурни и ще Ви окуражава, когато е нужно.

Уважаеми учители, днес искам да ви пожелая: Бъдете здрави! С вашите талант и умения издигате престижа на образованието в Община Доспат! Искам да ви благодаря за неуморния труд и за грижите, които полагате за децата ни!

ЧЕСТИТ ПРАЗНИК И УСПЕШНА УЧЕБНА ГОДИНА!

Вирни се горе