Община Мадан е в процес на разработване на Общински план за развитие за периода 2014-2020г.

Община Мадан е в процес на разработване на Общински план за развитие за периода 2014-2020г.

Община Мадан е в процес на разработване на Общински план за развитие за периода 2014-2020г. «ОПР е основен стратегически документ, определящ посоката за развитие на Община Мадан, като дефинира средносрочните цели и приоритети, отчитайки специфичните характеристики и потенциала на Общината. Планът се разработва в съответствие с всички основни национални и европейски стратегически документи. Общинският план за развитие обвързва сравнителните предимства и потенциал за развитие на местно ниво с ясно дефинирана визия, цели и приоритети за постигане на стратегически цели, свързани общо от стремежа към по-висок жизнен стандарт на хората в общината и устойчиво развитие.»

Предоставяме на Вашето внимание ПРОЕКТНИЯ ВАРИАНТ на стратегическия документ на община Мадан за мнения, предложения и коментари от Ваша страна Предложения и препоръки може да споделяте на следния адрес: madanoba@gmail.com

Разработването на Общинският план за развитие 2014-2020 се осъществява в рамките на проект „Подобряване на процеса на разработване и прилагане на политики в община Мадан в партньорство и координация с всички заинтересовани страни”, по Оперативна програма „Административен капацитет” (ОПАК), финансирана от Европейския съюз чрез Европейски социален фонд и Държавния бюджет на Република България, съгласно Договор за предоставяне на безвъзмездна финансова помощ с рег. № 13-13-187/29.10.2013 г.

Вирни се горе