Кметът на Мадан връчи сертификати на участниците по проект "Изкуство - мост между различията-2"

Кметът на Мадан връчи сертификати на участниците по проект "Изкуство - мост между различията-2"

Кметът на община Мадан Фахри Молайсенов посрещна в общината и връчи сертификати на доброволците /част от които, със специални потребности/ от Турция, Македония и Испания, които в продължение на два месеца бяха в Мадан във връзка с реализацията на проект: «Изкуството – мост между различията-2» на Сдружение „Деца със специални потребности”.

По време на престоя си в общината, младежите заедно с техните придружители подготвяха рисунки, произведeния на изкуството, сувенири, бижута и др. предмети от кристали, които бяха подредени в своеобразна изложба по време на Празника на града и Деня на миньора. Всички те, подкрепени от местни колекционери на кристали и минерали организираха и второто издание на фестивала „Родопски кристал“.

„Сърдечни благодарности към всички, които реализираха проекта и с много любов и грижи бяха до младежите и им помагаха в тяхното активно социално участие по време на занятията. В мое лице имате приятел и съмишленик, а Община Мадан е винаги отворена за Вас!“, каза на своите гости градоначалникът.

Вирни се горе