Гости от Гърция посрещна кметът на Неделино

Гости от Гърция посрещна кметът на Неделино

Този уикенд в община Неделино гостуваха представители на областна управа при областна единица Серес от региона на Централна Македония , Република Гърция.

Делегацията бе водена от областния управител на областна единица Серес ,г-н MoisiadisIoanis.

Посещението се реализира по покана на кметът на Община Неделино Стоян Беширов което е в рамките на програмата му за икономическо и културно партньорство с общини от Република Гърция. Кметът на Неделино посрещна гостите си в кабинета,където бяха обсъдени конкретни въпроси касаещи икономическото и културно партньорство.На срещата присъстваха представители на общински съвет гр.Неделино. Направена бе кратка обиколка на общинския административен център, при която се представиха настоящи и бъдещи проекти касаещи развитието на инфраструктурата. След тържественото посрещане, всички гости посетиха църквата „Св.Неделя” за да запалят свещичка и да се помолят Богу за мир, здраве, щастие , благоденствие, както и сбъдване на добрите намерения за бъдещо сътрудничество .Областния управител на областна единица Серес , г-н MoisiadisIoanis се разписа в книгата за почетни гости.

Гостите получиха специална покана да бъдат гости на града на 7,8 и 9 септември 2012 година и присъстват на Единадесетия национален фолклорен фестивал за двугласно пеене и народна песен с международно участие.

Вирни се горе