Успешно приключи Коледната благотворителна акция на учениците от ПГТТ "Хр.Ботев"

Успешно приключи Коледната благотворителна акция на учениците от ПГТТ "Хр.Ботев"

Екипът на SmolyanNews.com се включи в благотворителната инициатива на децата и закупи красива ръчно изработена родопска сурвачка

Успешно приключи Коледната благотворителна акция за събиране на хранителни продукти пред магазините на BILLA и LIDL за семейства в затруднено материално положение под наслов: „Да направим добро – да усетим духа на Коледа”. Акцията се провежда за трета поредна година по идея на клуб „Милосърдие” и с подкрепата на Училищен ученически съвет, съобщиха от учебното заведение.

Тази година реализацията на това добро дело се осъществи с помощта на Албен Сантев – член на Училищен ученически съвет и учениците от Ани Гълъбова, Алексей Дренчев, Антон Маджаров, Мануел Гайдаров, Сергей Кьоров от 11 клас, Веселин Бойков и Симеон Петров 12 клас, със съдействието на учители от Гимназията. Всеки, подкрепил инициативата с даряване на хранителен продукт, получи коледна картичка с благодарност и пожелание, както и един от подаръците, ръчно изработени от членовете на създадения клуб „АртАтелие” в училището: коледен свещник, сурвачка, ушита коледна шапка или ботушче.

Пакети със събрани продукти ще получат социално слаби ученици, хора от града и околността в затруднено положение. Благодарим на всички хора в града, включили се в осъществяването на тази прекрасна идея. Все още има добри хора, решени да помогнат на семейства в нужда. Бъдете благословени и все така съпричастни. Нека има светлина, топлина, добрина, мир и разбирателство във всяко семейство! На Коледа стават чудеса! Нека чудото бъде във всеки дом!

Вирни се горе