СУ „Св.св. Кирил и Методий” в Смолян награди свои таланти предколедно

СУ „Св.св. Кирил и Методий” в Смолян награди свои таланти предколедно

Коледно музикално-танцово шоу „Stars” се проведе в СУ „Св. св. Кирил и Методий” в Смолян за шести път. Инициативата е на Ученическия съвет.

Голямата зала на училището събра стотици почитатели на танца и музиката и най-вече в подкрепа на даровитите деца, минали през кастинга, за да се явят на финала.

Първо място спечели Джулия Крис Кап от ІІ „а“ клас с вокално изпълнение. Второто място зае Живко Узунов от ІІ „в“ клас за изпълнение на пиано, а трето завоюва Пантелей Марински от ІV б“ клас – брейк. Дадени бяха и две поощрителни награди: на Медие Михайлова от VІІ „б“ клас – тарамбука и бийтбокс, и на Виктория Хаджиева от І „в клас за изпълнение на народна песен.

Финалистите бяха избрани от прецизно жури в състав: председател Райчо Гаджев и членове: Кристина Владимирова – вокален педагог, Стефка Барбудова – хореограф и родител, инж. Йорданка Кацарова – член на Училищното настоятелство и родител.

Наградите на победителите връчи директорът на СУ „Св.св. Кирил и Методий” Росица Шехова, което радостно поздрави децата. Публиката – ученици, родители, учители и гости – подкрепяше с любов, бурни аплодисменти и плакати звездните финалисти. Осъществяването на това вълнуващо шоуто стана под ръководството на училищния музикален педагог Красимира Чуртова – известната гайдарка.

Вирни се горе